Теми статей
Обрати теми

Платежі за опалення — за середньозваженими показниками

Кабмін постановою від 30.11.2016 р. № 865 встановив певні особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/17 року.

Так, протягом місяця у будинках, де є лічильники, підсумовують всі гігакалорії, що були спожиті цими будинками. Далі їх ділять на загальну площу цих будинків, і у такий спосіб вираховують середню вартість 1 кв. м по кожному окремому населеному пункту. Для будинків, де немає лічильників, це і буде вартість за опалення з 1 кв. м, яку потрібно платити.

Особливості, що встановлені цією постановою, застосовують з жовтня 2016 року у населених пунктах, де оснащеність житлового фонду засобами обліку теплової енергії становить не менше 50 %.

Постанова від 30.11.2016 р. № 865 набрала чинності з 9 грудня.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі