Теми статей
Обрати теми

Як підтвердити статус особам — учасникам АТО

Кабмін постановою від 30.12.2015 р. № 1161 установив порядок підтвердження статусу осіб, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції (далі — АТО), з метою застосування пільги з військового збору.

Визначено, що підтвердження відповідного статусу здійснюється на підставі витягів з наказів керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки або особи, яка його заміщує, першого заступника чи заступника керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки про залучення таких осіб до проведення антитерористичної операції та наказів оперативного штабу з управління АТО про прибуття (вибуття) таких осіб до (із) складу сил і засобів, які беруть безпосередню участь в АТО.

Зазначені документи командири (начальники) військових частин (органів, підрозділів), керівники установ, організацій та підприємств, у складі яких проходять службу чи працюють особи, які беруть безпосередню участь в АТО, подають до відповідної бухгалтерської служби для здійснення розрахунків.

Постанова від 30.12.2015 р. № 1161 набрала чинності з 12 січня 2016 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі