Теми статей
Обрати теми

Звітність для продавців алкоголю та тютюну

Мінфін наказом від 11.02.2016 р. № 49 затвердив новий пакет звітності щодо виробництва й обігу спирту етилового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів і порядки їх заповнення. У ньому передбачено окремі звіти про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій та в роздрібній мережах (ф. № 1-РС, ф. № 2-РС, ф. № 3-РС, ф. № 1-ОА, ф. № 1-РА, ф. № 1-ОТ, ф. № 1-РТ).

У нових звітах ф. № 1-ОА, ф. № 1-РА, ф. № 1-ОТ, ф. № 2-РТ виробники та/або продавці алкоголю та/або тютюну вказуватимуть обсяги придбання та реалізації підакцизних товарів в розрізі контрагентів із зазначенням детальної інформації про них в окремих розділах (таблицях).

Затверджені форми звітності виробники та продавці алкоголю і тютюну подаватимуть до органу ДФС щомісячно до 10 числа місяця, що настає за звітним.

Наказ від 11.02.2016 р. № 49 набирає чинності через 30 днів із дня офіційного опублікування (планується у бюлетені «Офіційний вісник України» від 22.03.2016 р. № 21). Тобто затверджені ним форми доведеться застосовувати аж у травні — часу на ознайомлення з ними ще вдосталь.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі