Теми статей
Обрати теми

Установчі документи юрособи — в онлайні

Мін’юст у листі від 26.02.2016 р. № 6362/1225-0-26-16/19.3 нагадав, що до впровадження програмного забезпечення ЄДР, а також функціонування порталу електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань оприлюднення установчих документів юрособи здійснюється на веб-сайті Мін’юсту.

Регулятор також повідомив про можливість безоплатного доступу через його офіційний веб-сайт (https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch/) до результатів надання адмінпослуг у сфері держреєстрації, зокрема до виписки та установчих документів юрособи, шляхом їх пошуку за кодом доступу, перегляду, копіювання та роздрукування.

Для цього при створенні безоплатного запиту відомостей у ЄДР на офіційному веб-сайті Мін’юсту заявнику слід обрати вкладку «Результат надання адміністративних послуг» та увести унікальний код, розміщений у правому верхньому куті опису документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі