Теми статей
Обрати теми

Експортерам послуг дихатиметься легше

3 листопада ВРУ ухвалила Закон, який знімає низку обмежень при наданні послуг на експорт, зокрема, скасовує необхідність складати паперовий зовнішньоекономічний договір (відповідний законопроект від 21.04.2016 р. № 4496).

Експортери послуг (у тому числі представники IT-галузі) зможуть укладати договори з іноземними клієнтами за схемою публічної оферти, в електронній формі або ж просто виставляючи рахунок (інвойс).

Рахунок (інвойс) може бути первинним документом і засвідчуватися особистим підписом або за допомогою аналога власноручного підпису, електронного підпису або електронного цифрового підпису, електронного підпису одноразовим ідентифікатором.

Якщо Президент підпише цей Закон, він набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та буде введений в дію через місяць з дня набрання ним чинності.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі