Теми статей
Обрати теми

Підприємства повинні розробити плани евакуації

Центральні органи виконавчої влади, місцеві держадміністрації, органи місцевого самоврядування та суб’єкти господарювання повинні розробити плани заходів щодо евакуації людей і матеріальних цінностей у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.

Це передбачено Методикою планування заходів з евакуації, затвердженою наказом МВС від 10.07.2017 р. № 579.

Для складання плану евакуації повинна бути створена спеціальна комісія. На підприємствах з чисельністю персоналу менше 50 осіб замість комісії призначається особа, яка виконує її функції.

План евакуації співробітників розробляється комісією з питань евакуації, підписується її головою, затверджується керівником підприємства, що утворив комісію, і погоджується органом, на території якого планується розмістити евакуйованих людей.

План евакуації складається з тексту та карти (схеми). Окремо в плані евакуації повинні бути передбачені заходи з порятунку осіб з обмеженими можливостями та інших маломобільних груп населення.

Наказ № 579 набере чинності з дня офіційного опублікування (на день підготовки номеру не опублікований).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі