Теми статей
Обрати теми

Новий Закон про освіту

Законом України «Про освіту» від 05.08.2017 р. № 2145-VІІІ запроваджується 12-річна середня освіта в Україні. Мовою освітнього процесу в закладах освіти є державна мова — українська.

Освітня діяльність провадиться на підставі ліцензії, що видається органом ліцензування:

— для закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти — центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки;

— для закладів дошкільної та загальної середньої освіти — Радою міністрів АР Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями.

Ліцензійні умови визначаються окремо для кожного рівня освіти. Ліцензійні умови формуються з урахуванням спеціальних вимог щодо доступності для осіб з особливими освітніми потребами. Вимоги до ліцензійних умов визначаються спеціальними законами.

Закон набрав чинності з 28 вересня (у зв’язку з опублікуванням у газеті «Голос України» від 27.09.2017 р. № 178-179), за винятком окремих положень.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі