Теми статей
Обрати теми

Оновлена Таблиця платника — з 23 жовтня

За інформацією на офіційному сайті ДФСУ (http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/313681.html), приймання Таблиці даних платника податків за новою формою (J/F1312302), яка повинна подаватися платниками податків з дотриманням вимог наказу Мінфіну від 18.09.2017 р. № 776, буде здійснюватись починаючи з 23.10.2017 р.

Принагідно зауважимо, що зазначений наказ набрав чинності 13 жовтня.

Детальніше про основні зміни, внесені цим наказом до Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, читайте у «Податки та бухгалтерський облік», 2017, № 83, с. 2.

Інформація з Таблиці враховуватиметься автоматично системою моніторингу у разі, якщо Таблиця не міститиме коди послуг згідно з ДКПП або коди товарів згідно з УКТ ЗЕД, відмінні від груп товарів, визначених згаданим наказом.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі