Теми статей
Обрати теми

Змінено Інструкцію про службові відрядження

Мінфін наказом від 28.07.2017 р. № 669 вніс зміни до Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон, затвердженої наказом Мінфіну від 13.03.98 р. № 59. Незважаючи на те, що зазначена Інструкція для суб’єктів господарювання-небюджетників має довідковий (допоміжний) характер, деякі з цих змін будуть цікаві усім.

1. Роздрукований на паперовому носії електронний посадковий талон, отриманий у разі онлайн-реєстрації на авіарейс, вважається підставою для відшкодування витрат у разі використання електронного квитка (ЕК).

2. У разі втрати, знищення чи зіпсуття посадкового талона відрядженому працівникові з дозволу керівника можуть бути відшкодовані витрати на придбання ЕК за умови надання оригіналу довідки авіаперевізника, якою засвідчено стан замовлення та статус ЕК, факт використання ЕК повністю за визначеним маршрутом.

3. У разі здійснення інтернет-замовлення проїзних документів на автобусні пасажирські перевезення підставою для відшкодування витрат на придбання ЕК є роздрукований на паперовому носії проїзний документ.

Найближчим часом ми прокоментуємо ці нововведення на сторінках нашого видання.

Наказ № 669 набере чинності з дня офіційного опублікування (на дату підготовки номера не опублікований).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі