Теми статей
Обрати теми

ППР — у електронному вигляді

Мінфін наказом від 21.07.2017 р. № 658 вніс зміни до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень (ППР) платникам податків, затвердженого наказом Мінфіну від 28.12.2015 р. № 1204.

Змінами, зокрема, передбачено, що платникам податків, які подають звітність в електронній формі, контролюючі органи можуть направляти ППР за допомогою засобів електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законодавства про електронний документообіг і електронний цифровий підпис (п. 42.4 ПКУ).

При цьому квитанція про доставку в текстовому форматі, що свідчить про дату та час доставки документа платнику податків, прикріплюється до примірника ППР, який залишився в контролюючому органі.

Крім того, наказом № 658 у новій редакції викладено форми ППР.

Наказ № 658 набере чинності через 10 днів з дня, що настає за днем офіційного опублікування (на дату підготовки номера не опублікований).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі