Теми статей
Обрати теми

Зарплата готівкою понад 50 тис.: ДФСУ не проти!

ДФСУ у листі від 22.05.2018 р. № 2260/6/99-99-14-05-01-15/ІПК зазначила, що (цитуємо за оригіналом) «обмеження 50 000 грн. стосується виключно готівкових розрахунків між суб’єктом господарювання та фізичною особою за товари, роботи, послуги, та таке обмеження не розповсюджується на розрахунки по виплатах, пов’язаних з оплатою праці співробітників».

Такий ліберальний висновок головних податківців можна лише вітати. Хоча не впевнені, що так само прихильно фіскали поставляться до готівкових розрахунків у сумі понад 50 тис. грн. за іншими операціями, які безпосередньо не пов’язані з реалізацією товарів, робіт, послуг (зокрема, погашення заборгованості за позиками, внески до статутного капіталу, платежі за надане в лізинг (оренду) майно, роялті, повернення невикористаних підзвітних сум тощо).

Редакційний коментар до цього листа читайте у одному з наступних номерів «Податки та бухгалтерський облік».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі