Теми статей
Обрати теми

Чи застосовують єдинники групи 4 коефіцієнт 1,756?

Податківці у Базі знань (категорія 108.02.04) зауважили, що на офіційному веб-сайті Держгеокадастру (http://land.gov.ua/icat/otsinka-zemel/) оприлюднена інформація щодо показників нормативної грошової оцінки (НГО) одного гектара сільськогосподарських угідь (ріллі та перелогів, багаторічних насаджень, природних сіножатей, пасовищ) у середньому по Україні та в розрізі регіонів України за 1995 — 2018 роки.

Також, із посиланням на Держгеокадастр, вони зазначили, що до величини НГО одиниці площі ріллі станом на 01.01.2018 р. коефіцієнт змін у рентному доході — 1,756 не застосовується.

Щоправда, це зовсім не означає, що ту величину НГО, яку ви застосували для обчислення податкових зобов’язань із сільгоспЄП на 2018 рік, тепер слід зменшити у 1,756 раза.

Пояснюється це тим, що такий коефіцієнт уже застосований до базового значення НГО сільгоспугідь станом на 01.01.95 р., тобто вдруге його дійсно застосовувати не варто.

Тож будьте уважні, не потрапте у капкан цієї псевдоліберальної консультації фіскалів!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі