Теми статей
Обрати теми

Хмарний сервіс BAS від 42Clouds

Чи є у вас труднощі із впорядкованим веденням обліку на підприємстві чи в компанії? А може, не вдається встановити доступ до даних для кількох співробітників одночасно, бо немає як? Або ж постійно турбують помилки «файл бази даних пошкоджений», «помилка формату потоку» і т. д.? Це кидає в холодний піт і нервує, бо ви не замовляли сценарій «провал на роботі» і гадки не маєте, якому спеціалісту писати, щоб захистити свою базу даних. Ще є друга сторона медалі, яка сильно б'є по кишені — організація правильної роботи з системами ведення обліку. Для того треба вкласти чималі гроші: закупити «залізо», придбати ліцензійне ПЗ та взяти на роботу людей, які будуть це обслуговувати. Сумнівний варіант, особливо для молодого бізнесу. В цьому випадку краще залишити бюджет на маркетингові кампанії, а натомість спробувати нове рішення: хмарний сервіс BAS від 42Clouds. Він дозволяє побачити поточні показники компанії в режимі онлайн, перевірити свої дані, оперативно внести зміни. Це значно спростить життя, чи не так?

Які рішення для бізнесу пропонує сервіс 42Clouds?

img 1

Погодьтесь, що ефективний онлайн-сервіс має вирішувати відразу 3 основні проблеми: автоматизацію щоденних процесів обліку, швидке вирішення технічних питань та доступ з будь-якої точки світу. Чому так?

Бо спосіб ведення обліку «на листочку» давно вийшов з моди, а вічне «звіт з'їв кіт» завжди дає про себе знати в стресових ситуаціях. Але це не проблема, а простір для нового рішення — хмарної системи BAS від 42Clouds. Вона настільки зручна, що закриває потреби підприємців і бухгалтерів без витрат часу і зусиль.

Сервіс 42Clouds має рішення для абсолютно різних проблем:

1. Спеціалісти безкоштовно перенесуть бази у хмарне середовище, щоб ви мали зручний доступ до своїх даних так само, як до Google чи Facebook.

2. Консультанти вислухають ваші звернення щодо обліку та підберуть конфігурацію, яка задовольняє всі потреби.

3. Технічні спеціалісти допоможуть «розрулити» найскладніші проблеми, навіть якщо «ніколи такого не було і ось знову…».

4. Менеджери вирішують всі специфічні запити: встановлення стороннього програмного забезпечення, перенесення бази даних з версії 7.7 на версію 8.3, безкоштовний апгрейд з 1С:Підприємство на BAS тощо.

5. Програмісти допишуть функціонал у типовій конфігурації BAS або 1С:Підприємство під ваші завдання.

Чому саме 42Clouds?

Сервіс буде актуальним для підприємців, бухгалтерів і навіть для IT-спеціалістів. Ми пропонуємо послуги під потреби кожного і реагуємо на зміни в digital-сфері.

У 42Clouds ви отримаєте:

  • цілодобову технічну підтримку, навіть у карантин і свята;
  • безкоштовні консультації по функціоналу BAS;
  • доступ до своїх даних з офісу чи дому, зі смартфона, планшета чи комп’ютера;
  • багаторівневу систему захисту від витоку та видалення даних;
  • безкоштовний тест-драйв сервісу протягом 7 днів;
  • будь-який режим підключення та щоденне резервне копіювання.

Постачальник хмарної BAS, гуру автоматизації бізнесу і бухобліку 42Clouds — більше, ніж BAS у хмарі. Ми — ваша відповідь на головне питання бізнесу і бухгалтерії.

Почніть безкоштовну роботу з BAS відразу після реєстрації!

Спробувати безкоштовно!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі