Теми статей
Обрати теми

Підвищення посадового окладу лікарю за здійснення оперативних втручань

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Підвищення посадового окладу лікарю за здійснення оперативних втручань

 

Анжела КУПЛИВАНЧУК, головний спеціаліст Департаменту економіки, фінансів і бухгалтерської звітності Міністерства охорони здоров’я України

 

Як визначити розмір підвищення посадового окладу за здійснення оперативних втручань?

(м. Херсон)

 

Згідно з

п.п. 2.4.2 Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення, затверджених наказом Мінпраці України та МОЗ України від 05.10.2005 р. № 308/519, посадові оклади лікарів-хірургів усіх найменувань, лікарів-анестезіологів та лікарів-ендоскопістів, у тому числі керівників структурних підрозділів — лікарів цих спеціальностей, визначені згідно з пп. 2.1 — 2.2 цього наказу, підвищуються за здійснення оперативних втручань залежно від обсягу, складності й характеру їх праці, зокрема, при роботі в амбулаторно-поліклінічному закладі (відділенні) — до 15 відсотків посадового окладу.

При цьому конкретний розмір такого підвищення встановлюється кожному фахівцю керівником закладу за поданням керівника структурного підрозділу за результатами роботи за певний період (квартал, півріччя, рік) залежно від обсягу, складності й характеру виконаних операцій.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі