Теми статей
Обрати теми

Доплата за вислугу років працівникам театрів

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Доплата за вислугу років працівникам театрів

 

Вікторія МУЗИЧЕНКО, заступник начальника управління оплати праці та бюджетних програм — начальник відділу оплати праці Міністерства культури і туризму України

 

Чи має право заступник художнього керівника з художньо-постановочної частини театру на отримання доплати за вислугу років?

(м. Харків)

 

Порядок виплати доплати за вислугу років працівникам театрів визначено

постановою КМУ «Про порядок виплати доплати за вислугу років, грошової винагороди за сумлінну працю та зразкове виконання трудових обов’язків, надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань професійним творчим працівникам театрів державної та комунальної форми власності» від 14.07.2006 р. № 980.

Пунктом 1 Порядку виплати доплати за вислугу років професійним творчим працівникам театрів державної та комунальної форми власності, затвердженого цією постановою

, визначено, що дія цього Порядку поширюється на професійних творчих працівників театрів усіх організаційних форм, заснованих на державній або комунальній власності, що зазначені в п. 1 Переліку посад професійних творчих працівників театрів та посад (спеціальностей) працівників інших специфічних театральних професій, затвердженого постановою КМУ від 23.02.2006 р. № 208 (далі — Перелік № 208).

До посад художнього персоналу

Переліку № 208 уключено посади керівника художнього, завідувача художньо-постановочної частини та його заступників. Посаду заступника художнього керівника з художньо-постановочної частини Переліком № 208 не передбачено.

Ураховуючи вищезазначене, заступник художнього керівника з художньо-постановочної частини на виплату доплати за вислугу років права не має.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі