Теми статей
Обрати теми

Тривалість відпустки працівника центру позашкільної освіти

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Тривалість відпустки працівника центру позашкільної освіти

 

Оксана ТКАЧЕНКО, заступник начальника відділу праці і нормативно-інформаційного забезпечення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

 

Просимо пояснити, якої тривалості може бути відпустка акомпаніатора центру позашкільної освіти, який входить до складу навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І — ІІІ ступенів з утриманням дітей-сиріт та класами для дітей зі зниженим зором — центр позашкільного виховання»?

(м. Кіровоград)

 

Відповідно до п. 3 ст. 9 Закону України «Про загальну середню освіту» від 13.05.99 р. № 651-XIV загальноосвітні навчальні заклади можуть створювати навчально-виховні комплекси у складі навчальних закладів різних типів і рівнів акредитації для задоволення допрофесійних і професійних запитів громадян, а також навчально-виховні комплекси (об’єднання) з дошкільними та позашкільними навчальними закладами для задоволення освітніх і культурно-освітніх потреб.

Умови оплати праці, а також тривалість відпустки працівників навчально-виховних комплексів та об’єднань установлюються окремо по кожному закладу, який входить до складу такого комплексу (об’єднання).

Згідно з розд. ІІ «Позашкільні навчальні заклади» додатка до Порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 р. № 346, тривалість щорічної основної відпустки акомпаніаторам позашкільного навчального закладу становить 42 календарні дні.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі