Теми статей
Обрати теми

Передплата з відстроченням платежу

Редакція ОП
Довідкова інформація

Шановні читачі!

Редакція газети «Оплата праці» рада надати бюджетним установам унікальну можливість здійснювати оплату за отриману газету вже після факту її отримання за наявності затверджених бюджетних асигнувань на 2013 рік.

Практика показує, що наприкінці кожного року багато бюджетних установ стикаються з питанням своєчасного оформлення передплати на газету «Оплата праці». Пов’язано це з тим, що в грудні поточного року коштів на передплату наступного року вже не вистачає, а кошторис на наступний рік може бути затверджено тільки в лютому.

У результаті тільки в лютому-березні наступного року, коли бюджетні установи отримують затверджений кошторис, з’являється можливість оформити передплату на газету «Оплата праці».

Розуміючи труднощі, які виникають у бюджетних установ при оформленні передплати на газету «Оплата праці», ми вирішили допомогти Вам у цьому питанні.

УВАГА! У I кварталі 2013 року бюджетні установи мають можливість отримувати улюблену газету «Оплата праці», а оплатити її примірники — на умовах відстрочення платежу.

Для цього необхідно укласти з редакцією газети «Оплата праці» Договір надання бюджетним установам послуг із передплати періодичних видань (далі — Договір).

Згідно з умовами цього Договору бюджетна установа замовляє послугу з передплати на газету «Оплата праці» на період передплати I квартал 2013 року, а редакція, у свою чергу, надсилає газету такій установі поштою.

Не пізніше останнього дня періоду передплати редакція відправляє бюджетній установі акт приймання-передачі наданих послуг у двох примірниках.

Зі свого боку установа зобов’язується у встановлений у Договорі строк надіслати на адресу редакції підписаний другий примірник акта приймання-передачі наданих послуг.

Договором передбачено, що Замовник оплачує послугу з передплати не пізніше 10 робочих днів з дня закінчення періоду передплати шляхом перерахування грошових коштів на рахунок редакції.

У результаті всі бюджетні установи, які оформили з редакцією газети «Оплата праці»
такий Договір, мають унікальну можливість отримувати газету вже з січня 2013 року, а оплату за I квартал 2013 року — здійснити не пізніше 10 квітня 2013 року.

Усі, хто зацікавився умовами редакційної передплати з відстроченням платежу, можуть з 1 жовтня 2012 року звернутися до відділу передплати за тел. (057) 717-52-72. Докладну інформацію можна отримати за тел. (057) 719-95-85.

Редакція газети «Оплата праці»

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі