Теми статей
Обрати теми

Чи встановлюється «безперервна» надбавка головній медсестрі ЦПМСД

Гавриленко Лідія
Чи нараховується надбавка за тривалість безперервної роботи головній медичній сестрі, яка працює в Центрі первинної медико-санітарної допомоги?

Ні, не нараховується, пояснимо чому.

Порядок, умови виплати надбавки за тривалість безперервної роботи та перелік працівників, які мають на неї право, визначені у розд. 4 «Надбавки» Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення, затверджених спільним наказом Мінсоцполітики та МОЗ від 05.10.2005 р. № 308/519 (далі — Умови).

Згідно з п.п. 1 розд. 4 Умов право на надбавку за тривалість безперервної роботи мають:

— лікарі незалежно від найменування лікарської посади;

— дільничні медичні сестри;

— зубні лікарі;

— сестри загальної практики — сімейної медицини,

які працюють як в амбулаторіях сімейної медицини, що увійшли в якості структурних підрозділів до складу Центрів первинної медико-санітарної допомоги (далі — ЦПМСД) або до центральних районних та міських лікарень, а також у самостійних амбулаторіях сімейної медицини. Максимальний розмір цієї надбавки становить 40 % посадового окладу і залежить від стажу роботи працівника на зазначених посадах.

Також право на надбавку за тривалість безперервної роботи мають завідувачі терапевтичних і педіатричних відділень та відділень (амбулаторій) сімейної медицини міських поліклінік, центральних районних, міських лікарень та ЦПМСД у розмірі до 30 % посадового окладу.

Посади головних медичних сестер ЦПМСД зазначеним переліком не передбачені.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі