Теми статей
Обрати теми

Посадові інструкції держслужбовців

Цей документ вимагає, щоб посадова інструкція розроблялась окремо для кожної посади держслужби категорій «Б» і «В» з урахуванням завдань та функцій такого органу та/або структурного підрозділу у складі його апарату (секретаріату). А отже, доведеться попітніти.

Саме розроблення посадової інструкції включає 5 етапів (починаючи від прийняття рішення про розроблення посадової інструкції і закінчуючи її затвердженням).

Форму посадової інструкції держслужбовців категорій «Б» і «В» наведено в додатку до Порядку.

Не рідше ніж один раз на три роки служба управління персоналом має право переглянути посадові інструкції. При цьому за результатами такого перегляду посадова інструкція може або залишитися без змін, або до неї можуть внести корективи.

Строк внесення змін — протягом 15 календарних днів після прийняття рішення про необхідність їх внесення.

Оригінали посадових інструкцій зберігають у службі управління персоналом згідно з номенклатурою справ державного органу. Державному службовцеві та його безпосередньому керівникові служба управління персоналом надає лише копії затвердженої посадової інструкції.

Наказ набрав чинності 25.10.2019 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі