№8/1

Оплата праці, квітень, 2021/№ 8/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Електронні трудові книжки: перехідні моменти У зв’язку з переходом на електронний облік трудової діяльності багато кадровиків уже зараз подають скан-копії трудових книжок працівників. При цьому часто виникає запитання: чи потрібно знову сканувати трудову, якщо працівника перевели на іншу роботу або він звільнений?
  • «Е-паспорт» = паперовий паспорт
  • Помилки у трудових книжках: відповідаємо на ваші запитання Перевіряючи трудові книжки перед їх скануванням і передачею до ПФУ, кадровики часто виявляють у них помилки. У цій статті відповімо на декілька запитань, пов’язаних із виправленням неправильних або неточних записів у трудовій книжці.
  • «Кольоровий» карантин: нотатки для роботодавців Ще в лютому 2021 року після посиленого карантину Уряд прийняв рішення про повернення до його старої моделі — адаптивного карантину. Наразі його встановили до 30 квітня. Хоча така різнокольорова модель для українців не нова, питань у роботодавців менше не стає. Тож давайте розбиратися.
  • Повідомлення про прийняття на роботу: як не помилитися? Уже не перший рік роботодавці подають до податкової служби Повідомлення про прийняття працівників на роботу (далі — Повідомлення). Правила його подання нескладні, але їх застосування на практиці викликає чимало запитань. Крім того, Повідомлення завжди у центрі уваги, оскільки роботодавці не хочуть потрапити на штрафи за його неподання або несвоєчасне подання. Наша стаття допоможе розібратися з основними правилами та нюансами заповнення й подання Повідомлення та уникнути проблем, пов’язаних із цим.
  • Як адаптуватися в новому колективі За статистичними даними, люди, які звільняються з компанії через пів року — рік роботи, прийняли це рішення в перші два тижні роботи. Це вагомий аргумент для того, щоб роботодавець звернув увагу на процес адаптації нових співробітників. Кожна людина, починаючи працювати на новому місці, розуміє, що їй потрібен час, щоб «влитися» в колектив, стати в ньому прийнятою, своєю.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у травні 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі