Теми статей
Обрати теми

е-Лікарняні: невеликий апгрейд

ФСС на своєму офіційному сайті (fssu.gov.ua) повідомив про останні технічні оновлення в Електронному реєстрі листків непрацездатності.

1. Зв’язок тимчасової непрацездатності з виробництвом. Причиною тимчасової непрацездатності може бути професійна діяльність працівника. У такому разі починається процедура розслідування, мета якої — підтвердити або спростувати її зв’язок із виробництвом.

У разі підтвердження представники ФСС відновлять причину непрацездатності в електронному лікарняному. А страхувальники зможуть її побачити при перегляді е-лікарняного в особистих кабінетах на порталі ПФУ.

2. Статус «Готовий до сплати» для е-лікарняних по вагітності та пологах. е-Лікарняні по вагітності та пологах мають таку особливість: вони вважаються виданими і готові до сплати через 7 днів після дати відкриття. Проте раніше е-лікарняні по вагітності та пологах не змінювали свій статус на «Готовий до сплати», незважаючи на строки, що спливли. Наразі ця проблема усунена.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі