Теми статей
Обрати теми

КМУ затвердив нові карантинні норми

Кабмін постановою від 13.09.2021 р. № 954 підкоригував карантинні норми.

1. COVID-сертифікат матиме дві опції («жовту» або «зелену») і міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (строк дії — 72 год) або одужання від COVID-19. «Жовтий» сертифікат міститиме інформацію про перше щеплення, а «зелений» — про повний курс вакцинації.

2. Обмеження жовтого рівня епіднебезпеки не застосовуватимуться, якщо у більше 80 % персоналу і 100 % відвідувачів закладів і заходів (крім осіб, що не досягли 18 років) є «жовті» або «зелені» COVID-сертифікати.

3. Обмеження червоного рівня епіднебезпеки не застосовуватимуться за наявності в усього персоналу та усіх відвідувачів закладів або заходів «зелених» COVID-сертифікатів.

4. При перетині кордону особи, що мають «жовтий» або «зелений» сертифікат про вакцинацію або одужання від COVID-19, можуть не проходити самоізоляцію.

Постанова набула чинності з 20.09.2021 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі