Теми статей
Обрати теми

Нова система оплати праці держслужбовців — з 2023 року

НАДС розробило План заходів на 2022 рік щодо запровадження нової моделі оплати праці державних службовців на основі класифікації посад*.

* nads.gov.ua/news/zatverdzheno-plan-zahodiv-na-2022-rik-shchodo-zaprovadzhennya-novoyi-modeli-oplati-praci-derzhavnih-sluzhbovciv- na-osnovi-klasifikaciyi-posad

Крім того, на засіданні Урядового комітету було розглянуто проєкт розпорядження Кабміну «Про проведення класифікації посад держслужби у державних органах, напрацювання та запровадження нової моделі оплати праці». Згідно із цим документом нові умови оплати праці для держслужбовців планують ввести з 1 січня 2023 року.

Проєкт пропонує затвердження Урядом каталогу типових посад і відповідних критеріїв, розробку онлайн-курсу щодо застосування методики класифікації, здійснення фінансових розрахунків для запровадження нової системи оплати праці.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі