Теми статей
Обрати теми

Підвищення зарплати медиків з 1 січня 2022 року

Постановою КМУ від 12.01.2022 № 2 передбачено підвищення зарплати медпрацівникам закладів охорони здоров’я державної і комунальної власності.

З 1 січня 2022 року розмір нарахованої заробітної плати таким працівникам за повністю виконану місячну (годинну) норму праці становитиме:

• не менше 20000 грн — для лікарів (крім лікарів-інтернів) і професіоналів з вищою немедичною освітою, які були допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров’я;

• не менше 13500 грн — для посад молодших спеціалістів з медичною освітою (професійних молодших бакалаврів), спеціалістів з початковим рівнем (короткий цикл) вищої медичної освіти, першим (бакалаврським) рівнем вищої медичної освіти і магістрів медсестринства.

Новий розмір зарплати буде встановлений у межах фонду оплати праці на 2022 рік і складатиметься не лише з посадового окладу. До нього ввійдуть також надбавки і доплати з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його роботи.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі