Теми статей
Обрати теми

У нас знову новий Держреєстр РРО

Наказ Міндоходів «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» від 08.07.2014 р. № 398

Наказом, що коментується,Міндоходів затвердило оновлений Держреєстр РРО.

Серед апаратів, дозволених до первинної реєстрації (розділ I Держреєстру РРО), з’явилися 4 новинки: 2 портативні електронні контрольно-касові апарати і 2 електронні контрольно-касові реєстратори. Усі вони призначені для використання в торгівлі, громадському харчуванні та сфері послуг. Крім цього, усі «новачки» — найсучаснішої комплектації: обладнані вбудованими модемами і разом з передачею контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів формують ще й контрольну стрічку в електрон­ному вигляді.

У деяких моделей РРО з розділу I Держреєстру РРО змінився заявник (це моделі «Екселліо», DATECS), при цьому виробник залишився тим самим. Така заміна не вплине на порядок реєстрації нових апаратів і використання вже зареєстрованих РРО, адже у всіх реєстраційних документах на РРО потрібно вказувати дані виробника апарату.

До лав заборонених до первинної реєстрації, але все ще дозволених до використання (розділ II Держреєстру РРО) перекочував спеціалізований РРО моделі «ЕКСПРЕС», призначений для фіскалізації розрахункових операцій з продажу (повернення) проїзних/перевізних документів на залізничні товари (послуги).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі