Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Реальність є ілюзія, яку створюємо ми самі. Ця думка належить Вадиму Зеланду, автору широко відомого твору «Транссерфінг реальності». Автор описує це вчення як техніку «переміщення» з однієї «гілки» реальності на іншу завдяки енергії думок людини, свідомо спрямованої на матеріалізацію того чи іншого варіанта розвитку подій. На думку В. Зеланда, людина, установивши усвідомлений контроль над своїми думками та своїм ставленням до світу, може вибирати (у певних межах) варіант реальності за своїм бажанням.

До чого це я, скажете, ви, шановні читачі? Та все до того, що інколи, спостерігаючи за бурхливим потоком змін у нормативно-правовому полі, складається враження, що цю ілюзію створюємо не ми, а наші законодавці. Чого лише варті зміни в частині будівельно-дозвільної документації? Після того, як набрав чинності новий Закон про містобудівну діяльність, нас із вами буквально накрила хвиля нової документації стосовно дозвільних процедур.

Але, крім свіжих нормативних документів та їх аналізу, «Будівельна бухгалтерія» у сьогоднішньому номері публікує інтерв’ю одного з найавторитетніших українських аудиторів Вікторії Бірюченко — сертифікованого аудитора, афільованого члена CFMA (кваліфікація CPA US). Вона пройшла, мабуть, найважчу у світі професійну сертифікацію і сьогодні готова поділитися з нами своїм досвідом та знаннями. І це не ілюзія, це дійсно реальність.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі