Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

«Мороз и солнце; день чудесный!

Еще ты дремлешь, друг прелестный —

Пора, красавица, проснись...»

(«Зимнее утро», А. С. Пушкин)

Ці рядки, такі знайомі нам з дитинства, сьогодні як ніколи відповідають дійсності... І незважаючи на щоденне зниження на стовпчику нашого градусника, що педантично виміряє температуру повітря, побачивши яскраве сонце та хрусткий сніг під ногами, ми радісно вдихаємо свіже морозне повітря, запах якого надовго зберігся на згадку про наше дитинство...

Суворі морози не лише навіяли на нас дитячі спогади, а й змусили утеплитися, згадати про існуючу газову проблему. Проте сьогодні ми не про це, це вже, як мовиться, на відкуп наших політиків та дипломатів.

Ми ж, зі свого боку, пропонуємо розглянути актуальні запитання від вас, наші читачі, що стосуються будівельної тематики.

Отже, як бути, якщо до статутного капіталу ТОВ уноситься мікроавтобус, читайте на с. 11. Про те, як визначити собівартість нежитлового приміщення, див. на с. 15.

Що робити із землею, якщо продається не весь будинок, а тільки його частина? Автор сьогоднішнього матеріалу відповів на це запитання з юридичної точки зору (с. 16), а в наступному номері читайте про нюанси у бухгалтерському та податковому обліку в разі продажу частини будівлі.

І, звісно, продовжуємо тему штрафів у будівництві, розпочату в попередньому номері «ББ»: див. с. 31, 37.

Усе це стосується робочих питань. А для себе ми пропонуємо вам статтю про дихання, правильне дихання, адже недаремно кажуть, що «дихання — це шлях до гармонії душі й тіла»... Бажаємо вам удачі!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі