Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Час не стоїть на місці. У цьому номері «Будівельна бухгалтерія» для вас підготувала сюрприз. Сподіваємося, ви будете задоволені її змістом і сьогоднішній номер стане у пригоді у вашій діяльності не менше, ніж усі її попередні номери.

Отже, із цього номера ми починаємо низку публікацій щодо контролю у сфері будівництва з боку Антимонопольного комітету. АМК — орган, що має дуже і дуже широкі повноваження. Судіть самі: АМК має право (притому абсолютно законно) самостійно накладати штрафи в розмірі до 10 % доходу (виручки) за рік за одне порушення (!). Тому до перевірок АМК слід ставитися дуже серйозно. А підготуватися до них допоможуть вам наші рекомендації (див. на с. 25).

Що робити, якщо замість двох податкових накладних виписали одну? Як виправити помилку? Як бухгалтеру слід учинити в цьому випадку і що йому загрожує за це? Відповіді на ці запитання шукайте в нашій статті на с. 18.

Не залишається без уваги тема щодо доступного житла. І це цілком закономірно, адже ДПСУ відкликала відомий лист № 4686, що загнав у «глухий кут» у 2011 році будівництво доступного житла. Як тепер ідуть справи на цьому «фронті», читайте на с. 22.

Про те, як не допустити виникнення податкової застави, а якщо це вже і сталося, то що з цим усім робити, читайте на с. 34 цього номера «ББ».

І на завершення — «Сторінка для душі». Сьогодні в цій рубриці ми розглянемо 5 технік релаксації, які, безумовно, будуть корисні будь-кому з нас, якщо, звісно, підійти до їх виконання з повною відповідальністю.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі