Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Якось, будучи юною матусею, яка активно вивчала методики дитячого розвитку, в одній книзі з виховання дітей я натрапила на роботу Ю. Б. Гіппенрейтер «Розмовляти з дитиною. Як?». Авторка цієї книги — психолог, яка завоювала велику популярність серед батьків та педагогів, називала першим правилом у побудові стосунків з дітьми обов’язковість безумовного прийняття вашої дитини, тобто прийняття її такою, якою вона є насправді, не за те, що вона добре вчиться, чудово танцює джайв, віртуозно грає на скрипці або в шахи, а просто за те, що вона є на світі!

Вважаю, що «правило безумовного прийняття» можна застосувати не тільки до наших дітей. Узяти хоча б такий сегмент нашої життєдіяльності, як робота. Адже бухобліково-податкові правила, що встановлюються нашою державою, самі по собі вимагають безумовного їх прийняття. І навіть якщо деякі норми чинного законодавства суперечать одна одній, багато хто з нас, бухгалтерів, готові прийняти позицію податківців усупереч здоровому глузду, але не тому, що ТАК «легше» (хоча й це теж), а тому, що ТАК буде найменш болісно для нашої компанії, інтереси якої ми захищаємо (я маю на увазі залучення фінансових та людських ресурсів для відстоювання своїх інтересів у суді)!

Про останні новини у сфері податкового та бухгалтерського обліку в будівництві читайте в цьому номері нашого видання «Будівельна бухгалтерія».

Бажаємо вам успіху, натхнення та мужності!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі