Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

 

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Позаду здавання річної фінансової та податкової звітності... Можна сказати, що безсонні ночі та напружені дні — у минулому, але чи надовго? Адже наші парламентарі не дають нам можливості розслабитися і спокійно вести облік на своєму підприємстві: кожного разу вони пропонують щось новеньке, щось таке, чого ще не було в нашому обліку або те, що вже було, але давно (чого лише варті авансові внески з податку на прибуток, запроваджені з цього року)...

Але ми не сушитимемо голову з цього приводу (принаймні сьогодні), щоб не псувати собі настрій негативними думками. Усе, що нам залишається, — це повний контроль над своїми думками, часом, емоціями та ЖИТТЯМ! А це, повірте, уже немало! Тим більше напередодні такого романтичного свята, як День Закоханих!

День святого Валентина, або День усіх закоханих — свято, яке 14 лютого відзначають багато людей у всьому світі. Імовірно, названо його на честь одного з двох ранньохристиянських мучеників з ім’ям Валентин — Валентина Інтерамнського чи Валентина Римського.

Ті, хто відзначають це свято, дарують коханим і дорогим людям квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки та особливі листівки (часто у формі сердечка) з віршами, освідченнями в коханні або побажаннями кохання — валентинки. Отже, бажаємо вам усім кохання і радості та, звичайно ж, душевної гармонії!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі