Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Отже, у перший день нового року набрали чинності 10 базових законів.

Зокрема, ідеться про закони «Про Державний бюджет України на 2013 рік», «Про Державний земельний кадастр», «Про громадські об’єднання», «Про затвердження Загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року», «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», «Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 — 2017 роки», «Про зайнятість населення», «Про екстрену медичну допомогу», «Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць», «Про проведення економічного експерименту з державної підтримки суднобудівної промисловості».

Крім того, набирають чинності окремі статті або частини Бюджетного та Податкового кодексів і шести базових законів («Про культуру», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про безоплатну правову допомогу», «Про вибори народних депутатів України», «Про адміністративні послуги», «Про державні лотереї в Україні»).

Іншими законами, які набирають чинності з 1 січня 2013 року, уносяться зміни до чинного законодавства (а це стосується, наприклад, складання фінансової звітності за МСФЗ, застосування звичайних цін, підвищення пільгової та повної ставки ввізного мита на деякі товари, у тому числі на деякі машини, обладнання та механічні пристрої тощо).

Саме про все це ми плануємо розповідати вам у цьому та наступних номерах нашого видання. Отже, запасаємося терпінням, часом і, звичайно ж, оптимізмом, адже надворі вже 2013 рік, а отже, настав час змін…

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі