Додаток 1 до пункту 1.5 Методичних рекомендацій
Перелік основних нормативних документів, якими повинні керуватися суб’єкти господарювання у сфері громадського харчування, виготовляючи продукцію власного виробництва
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування (наказ МЗЕЗторгу від 06.07.99 №484);
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания (приказ Министерства торговли СССР от 12.12.80 № 310);
Сборник рецептур блюд для питания школьников (приказ Министерства торговли УССР от 24.12.85 № 341);
Сборник рецептур блюд диетического питания для предприятий общественного питания (письмо Министерства торговли СССР от 10.07.87 № 0132-75);
Сборник рецептур на торты, пирожные, кексы и рулеты (М., Пищепром, 1978, ч. I, II, III);
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания (письмо Министерства торговли СССР от 30.12.83 № 0176-75);
Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби на підприємствах громадського харчування (наказ Міністерства економіки України від 25.09.2000 № 210).
Додаток 2 до пункту 1.6 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 3 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 4 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 5 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 6 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 7 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 8 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 9 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 10 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 11 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 12 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 13 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 14 до пункту 2.3 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 15 до пункту 2.4 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 16 до пункту 2.4 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 17 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 18 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 19 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Додаток 20 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа