Нормативний акт Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами

Додатки до Методичних рекомендацій

Друк
Автор : Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції України

Додаток 1 до пункту 1.5 Методичних рекомендацій

Перелік основних нормативних документів, якими повинні керуватися суб’єкти господарювання у сфері громадського харчування, виготовляючи продукцію власного виробництва

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування (наказ МЗЕЗторгу від 06.07.99 №484);

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания (приказ Министерства торговли СССР от 12.12.80 № 310);

Сборник рецептур блюд для питания школьников (приказ Министерства торговли УССР от 24.12.85 № 341);

Сборник рецептур блюд диетического питания для предприятий общественного питания (письмо Министерства торговли СССР от 10.07.87 № 0132-75);

Сборник рецептур на торты, пирожные, кексы и рулеты (М., Пищепром, 1978, ч. I, II, III);

Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания (письмо Министерства торговли СССР от 30.12.83 № 0176-75);

Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби на підприємствах громадського харчування (наказ Міністерства економіки України від 25.09.2000 № 210).

 

Додаток 2 до пункту 1.6 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 3 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 4 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 5 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 6 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 7 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 8 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 9 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 10 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 11 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 12 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 13 до пункту 2.2 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 14 до пункту 2.3 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 15 до пункту 2.4 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 16 до пункту 2.4 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 17 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 18 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 19 до пункту 2.5 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа

 

Додаток 20 до пункту 2.1 Методичних рекомендацій.doc Завантажити шаблон документа
Реклама
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі