Передплачуйте бюджетні видання на 2019 рік та отримуйте подарунок!

06.11.2018
Безстрокова акція
145

Зробити бухгалтера добрішим та подарувати йому омріяний ентузіазм до роботи насправді не так важко. З цим неймовірно успішно впорається «Великий бухгалтерський комплект», передплата якого подарує не тільки вільний час, а й можливість придбати той самий подарунок для себе.


Оформлюйте передплату на 2019 рік на друкований комплект улюблених бухгалтерських видань «Бюджетна бухгалтерія» та «Оплата праці» чи «Бюджетна бухгалтерія» та «Місцеве самоврядування» і отримуйте у подарунок електронні версії видань-помічників, он-лайн курс від Factor Academy та сертифікат на покупки в мережі магазинів «АЛЛО» номіналом до 3000 грн.


img 1


Піклуйтеся за власний професійний добробут вже зараз! Та працюйте весь наступний рік без форс-мажорів, напружень та головного болю.


ХОЧУ ПОДАРУНКИ!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі