№32

Бюджетная бухгалтерия, август, 2022/№ 32 Другие номера журнала ›
  • Змінився керівник орендаря: розірвання договору або додаткова угода? Підприємство орендує у нас приміщення. Змінився керівник підприємства-орендаря, але підприємство залишилось те саме. Чи необхідно розривати договір? Чи потрібна додаткова угода?
  • Створення матеріального резерву: застосовуємо КПКВК і КЕКВ правильно Плануємо створити матеріальний резерв у селищній раді. За яким КПКВК та КЕКВ придбавати матеріали для такого резерву?
  • Надходження, передача та списання майна: оформлюємо правильно Усі матеріальні цінності, придбані установою, потребують належного документального оформлення та відображення в бухобліку. Начебто все просто й зрозуміло. Але часто-густо виникають ситуації, які заводять бухгалтера в глухий кут. Тож ми підготували для вас низку актуальних запитань-відповідей щодо операцій з надходження, передачі та списання майна. Нумо розбиратися разом!
  • Оплата будівельних матеріалів: що «каже» про це Порядок № 590? Ми проводимо ремонт господарським способом. Серед будівельних матеріалів у накладній є: унітаз, пісуар та електролампочки. Казначейство повернуло оплату таких будівельних матеріалів, пояснюючи це тим, що зазначені позиції не належать до будівельних матеріалів, тому їх оплата не дозволена за Порядком № 590*. Чи правильно це?
  • Переробляємо продукти харчування: як показати в обліку? Заклад освіти вирішив переробити залишки м’яса та виготовити з нього м’ясні консерви (тушонку). У подальшому плануємо передати цю продукцію для потреб військових та роздати внутрішньо переміщеним особам (далі — ВПО). Як показати такі операції в бухобліку?
  • Гарячі закупівельні запитання серпня Постійні зміни у закупівельному законодавстві ставлять перед замовниками нові питання та завдання. Розглянемо, які запитання виникали у ваших колег у серпні, та поділимось з вами практичними порадами.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше