№41

Бюджетная бухгалтерия, ноябрь, 2022/№ 41 Другие номера журнала ›
  • Коли не застосовуємо постанову № 1178? Наразі замовники проводять закупівлі товарів, робіт та послуг відповідно до Закону № 922*, але з урахуванням обмежень, передбачених постановою № 1178**.
  • Закупівлі БЕЗ процедури закупівель: коли можливо? Кабмін у постанові № 1178* передбачив низку випадків, коли замовники здійснюють закупівлі без застосування процедур закупівель, визначених Законом № 922** та цією постановою. Йдеться про випадки, наведені в п. 9 постанови № 1178.
  • Програмна класифікація та класифікація доходів: вивчаємо зміни Мінфін уніс чергові зміни до КПКВК та кодів класифікації доходів бюджету. Які саме новації відбулися, розглянемо разом по черзі.
  • Закупівлі без перевищення вартісних меж → прямий договір Докладно про підстави для укладення прямих договорів читайте у цьому номері нашого журналу у матеріалах: «Коли не застосовуємо постанову № 1178?»; «Закупівлі БЕЗ процедури закупівель: коли можливо?»; «Закупівлі понад вартісні межі: коли можна укасти прямий договір?». Водночас існує ще одна ситуація, коли для проведення закупівель замовники можуть не застосовувати електронну систему закупівель (далі — ЕСЗ). Маємо на увазі право укладати прямі договори на підставі п. 11 постанови № 1178.
  • Закупівлі понад вартісні межі: коли можна укласти прямий договір? Замовники можуть укладати прямі договори у разі придбання певних товарів, робіт та послуг, вартість яких перевищує порогові обмеження для проведення відкритих торгів та застосування е-каталогів. Тобто йдеться про випадки придбання товарів та послуг вартістю понад 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту понад 200 тис. грн та робіт — 1,5 млн грн. Перелік таких товарів, робіт та послуг наведено в п. 13 постанови № 1178. Відобразимо ці випадки та умови закупівлі в таблиці нижче.
  • Черговість видатків: відповіді на актуальні запитання Пропонуємо вашій увазі чергову порцію відповідей на запитання щодо можливості здійснення тих чи інших видатків у період дії воєнного стану, які надійшли від наших читачів.
  • Використання залишків освітньої субвенції на оренду: можливо? Чи можна використати залишок освітньої субвенції на оплату оренди приміщення під соціальний хаб для внутрішньо переміщених осіб?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше