№34

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2022/№ 34 Інші номери журналу ›
  • Отримання благодійних внесків: чи потрібно рішення сесії? Чи потрібно рішення сесії для відкриття нової функції за спецфондом для отримання благодійних внесків?
  • Надання фінансової підтримки КП*: на який рахунок? Чи може КП отримувати фінансову підтримку від місцевого бюджету на рахунок, відкритий в банку? Чи обов’язково включати таке КП в мережу як одержувача бюджетних коштів?
  • Готуємось до опалювального сезону: як провести закупівлі? Початок опалювального сезону вже не за горами. Тож аби гідно підготуватись до нього, замовники здійснюють закупівлі необхідних товарів, робіт та послуг. Які саме закупівлі можуть бути пов’язані з підготовкою до опалювального сезону? Розглянемо «гарячі запитання» та запропонуємо варіанти їх розв’язання.
  • Класні журнали: як показати отримання та передачу? Відділ освіти закупив класні журнали для I — IV та V — XI класів у кількості 95 шт. на загальну суму 22500 грн. На якому субрахунку слід обліковувати? Як правильно показати отримання та передачу таких журналів закладам освіти?
  • Окупанти знищили комп’ютерну техніку: як її списати? Територія, де розміщена наша бюджетна установа, певний час перебувала в тимчасовій окупації. Після того, як вона була звільнена, комісія установи провела огляд та інвентаризацію усього майна. У результаті було з’ясовано, що вся комп’ютерна техніка в установі знищена. Яким чином списати таку комп’ютерну техніку? Чи необхідно отримувати згоду ОМС на списання такого комунального майна?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі