№30

Бюджетная бухгалтерия, август, 2023/№ 30 Другие номера журнала ›
  • Залишок благодійних коштів: на що можна витратити? Чи можна витрачати залишок від благодійних коштів на будь-які цілі? Благодійні кошти надійшли минулого року на відшкодування витрат на електроенергію.
  • ПДВ на пальне зросло: що з ціною договору? 28.06.2023 бюджетна установа отримала від постачальника пальне на суму 63625 грн ( у т. ч. ПДВ — 7 %). Оплату за отримане пальне перераховано 05.07.2023. Зі свого боку постачальник 05.07.2023, як він вважає, помилково виписав податкову накладну за ставкою ПДВ 7 %. Наразі постачальник звернувся до бюджетної установи з вимогою про доплату різниці в ціні з огляду на те, що з 01.07.2023 діє ставка ПДВ на пальне 20 %. Чи є підстави для перегляду ціни після виконання договору? Як діяти установі?
  • Повернення коштів освітньої субвенції: який механізм? Який механізм повернення невикористаних протягом 2022 року коштів освітньої субвенції?
  • Закупівельні зміни з 1 вересня: що цікавого для замовників? Нещодавно Кабмін вкотре вирішив удосконалити закупівельне законодавство. Цього разу йдеться про зміни, унесені постановою № 677* до кількох закупівельних документів. У чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Придбання службового житла: за яким КПКВК? Сільська рада має намір придбати службове житло. Відповідна місцева програма прийнята. За яким КПКВК слід запланувати та провести такі видатки?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше