№30

Бюджетна бухгалтерія, серпень, 2023/№ 30 Інші номери журналу ›
  • Залишок благодійних коштів: на що можна витратити? Чи можна витрачати залишок від благодійних коштів на будь-які цілі? Благодійні кошти надійшли минулого року на відшкодування витрат на електроенергію.
  • ПДВ на пальне зросло: що з ціною договору? 28.06.2023 бюджетна установа отримала від постачальника пальне на суму 63625 грн ( у т. ч. ПДВ — 7 %). Оплату за отримане пальне перераховано 05.07.2023. Зі свого боку постачальник 05.07.2023, як він вважає, помилково виписав податкову накладну за ставкою ПДВ 7 %. Наразі постачальник звернувся до бюджетної установи з вимогою про доплату різниці в ціні з огляду на те, що з 01.07.2023 діє ставка ПДВ на пальне 20 %. Чи є підстави для перегляду ціни після виконання договору? Як діяти установі?
  • Повернення коштів освітньої субвенції: який механізм? Який механізм повернення невикористаних протягом 2022 року коштів освітньої субвенції?
  • Закупівельні зміни з 1 вересня: що цікавого для замовників? Нещодавно Кабмін вкотре вирішив удосконалити закупівельне законодавство. Цього разу йдеться про зміни, унесені постановою № 677* до кількох закупівельних документів. У чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Придбання службового житла: за яким КПКВК? Сільська рада має намір придбати службове житло. Відповідна місцева програма прийнята. За яким КПКВК слід запланувати та провести такі видатки?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі