№46

Бюджетная бухгалтерия, декабрь, 2023/№ 46 Другие номера журнала ›
  • Внески до статутного капіталу КП — лише на казначейський рахунок: наголошує Мінфін На який рахунок (банківський чи казначейський) слід перерахувати кошти місцевого бюджету комунальному підприємству (далі — КП) для поповнення статутного капіталу?
  • Витрачання коштів на навчання дітей сусідньої громади: норма чи нецільове використання коштів? Діти сусідньої громади відвідують нашу школу у зв’язку з тим, що у школах сусідньої громади немає укриття. При цьому сусідня громада не бажає давати нам субвенцію на покриття витрат, пов’язаних з навчанням дітей з їхньої громади. Чи не будуть видатки на навчання дітей іншої громади вважатися для нас нецільовими?
  • Облік внесків до статутного капіталу КП Місцева рада прийняла рішення щодо спрямування коштів місцевого бюджету та комунального майна на поповнення статутного капіталу комунального підприємства (далі — КП). Як показати такі операції в бухобліку ради?
  • Відновлення нерухомого майна: що змінилось у закупівлях? Кабмін укотре вирішив удосконалити закупівельне законодавство. Цього разу йдеться про зміни, унесені постановою № 1205* до кількох закупівельних документів. У чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Пожежний автомобіль як «благодійка»: приймати чи ні? Благодійна організація передає селищній раді пожежний автомобіль для потреб пожежної частини. Пожежна частина є комунальною установою сусідньої громади, але забезпечує протипожежну безпеку обидвох громад. Чи маємо ми право прийняти авто?
  • Плануємо закупівлі на 2024 рік Установа планує закупівлі товарів, робіт та послуг на 2024 рік. Та наразі не має затвердженого кошторису на 2024 рік. Чи варто у грудні розпочинати процедуру закупівлі (відкриті торги) на 2024 рік? Чи не буде це порушенням? Чи можемо ми укласти договір про закупівлю наприкінці грудня 2023 року? Яким чином реєструвати укладені договори в Казначействі? Як краще вчинити в такій ситуації?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше