№3

Бюджетная бухгалтерия, январь, 2023/№ 3 Другие номера журнала ›
  • Встановлюємо «буржуйки»: за чий кошт? Ми — виконавчий комітет міської ради — купуємо «буржуйки» для пунктів незламності. Надалі планується встановлення цих «буржуйок» у закладах освіти, адже пункти незламності розташовані саме там. Хто повинен оплатити послуги зі встановлення «буржуйок»: виконком чи відділ освіти?
  • Відкриті торги → без аукціону На початку 2023 року Кабмін запровадив низку нововведень щодо здійснення закупівель. Йдеться про зміни, внесені до закупівельної постанови № 1178*. Підставою стала постанова № 1495**. В чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Оренда для «Укрпошти» за 1 грн: чи можливо? Міська рада надає в оренду нежитлове приміщення АТ «Укрпошта». Радою було прийнято рішення про включення АТ «Укрпошта» до переліку другого типу. Чи буде в такому разі встановлення орендної плати у розмірі 1 грн на рік правомірним?
  • Ремонт за рахунок минулорічних коштів: показуємо в бухобліку правильно На початок 2023 року бюджетна установа має залишок коштів на спеціальному реєстраційному рахунку. За рахунок цих коштів заплановано провести капремонт приміщення у 2023 році. Чи необхідно у цій ситуації коригувати накопичений фінрезультат минулого року? Як показати такі операції в бухобліку?
  • Повернули гроші за талони: що в обліку? Наприкінці 2022 року бюджетна установа повернула постачальнику невикористані талони на бензин. У січні 2023 року постачальник повернув кошти за ці талони. Чи необхідно коригувати фінрезультат минулого року? Як відобразити такі операції в бухобліку?
  • Освітня субвенція: розподіл та отримання по-новому У 2023 році маємо нові певні зміни щодо розподілу та отримання освітньої субвенції. Нумо разом розглянемо, які саме новації чекають на нас із вами.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше