№3

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2023/№ 3 Інші номери журналу ›
  • Встановлюємо «буржуйки»: за чий кошт? Ми — виконавчий комітет міської ради — купуємо «буржуйки» для пунктів незламності. Надалі планується встановлення цих «буржуйок» у закладах освіти, адже пункти незламності розташовані саме там. Хто повинен оплатити послуги зі встановлення «буржуйок»: виконком чи відділ освіти?
  • Відкриті торги → без аукціону На початку 2023 року Кабмін запровадив низку нововведень щодо здійснення закупівель. Йдеться про зміни, внесені до закупівельної постанови № 1178*. Підставою стала постанова № 1495**. В чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Оренда для «Укрпошти» за 1 грн: чи можливо? Міська рада надає в оренду нежитлове приміщення АТ «Укрпошта». Радою було прийнято рішення про включення АТ «Укрпошта» до переліку другого типу. Чи буде в такому разі встановлення орендної плати у розмірі 1 грн на рік правомірним?
  • Ремонт за рахунок минулорічних коштів: показуємо в бухобліку правильно На початок 2023 року бюджетна установа має залишок коштів на спеціальному реєстраційному рахунку. За рахунок цих коштів заплановано провести капремонт приміщення у 2023 році. Чи необхідно у цій ситуації коригувати накопичений фінрезультат минулого року? Як показати такі операції в бухобліку?
  • Повернули гроші за талони: що в обліку? Наприкінці 2022 року бюджетна установа повернула постачальнику невикористані талони на бензин. У січні 2023 року постачальник повернув кошти за ці талони. Чи необхідно коригувати фінрезультат минулого року? Як відобразити такі операції в бухобліку?
  • Освітня субвенція: розподіл та отримання по-новому У 2023 році маємо нові певні зміни щодо розподілу та отримання освітньої субвенції. Нумо разом розглянемо, які саме новації чекають на нас із вами.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі