№24/1

Оплата труда, декабрь, 2021/№ 24/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Графік відпусток — 2022: як усе врахувати і нічого не забути «Щороку 31 грудня ми з друзями ходимо до лазні. Це у нас така традиція…»* Упевнена, що цю цитату з відомого кінофільму знають усі. Вона дуже слушно підходить до цієї теми, адже наприкінці кожного року кадровики традиційно складають графік відпусток. У свою чергу, ми у грудні нагадуємо вам основні вимоги до цього документа, щоб ви перевірили, чи всі нюанси враховано.
  • Щодо застосування гнучкого режиму роботи Лист від 28.04.2021 № 4706-06/25564-07*
  • Гнучкий режим: застосовуємо з користю Чи може директор, якого прийнято на 0,25 штатної одиниці, підписувати документи протягом 8-годинного робочого дня 5 днів на тиждень? Чи може бухгалтер реєструвати податкові накладні з 6:00 до 22:00? Чи можна касиру встановити перерву більше двох годин, оскільки він потрібен до 10:00 і після 20:00? Чи можливо це без надурочних та проблем із Держпраці? Так, можливо. А допоможе у вирішенні цих питань гнучкий режим робочого часу. Тож запрошуємо вас до розмови про це диво.
  • Зима прийшла — час перерв для обігріву Погода вередлива. Десь тепло і дощить, а десь уже щосили йде сніг. І може, у цей момент хтось працює у себе вдома (на дистанційці), а в когось робочий день проходить на відкритому повітрі. Яким має бути режим роботи у таких працівників? Зараз усе розповімо.
  • Практичний психолог у школі: визначаємо педагогічне навантаження Практичний психолог працює у школі на 0,5 ставки. Крім цього, має 1 годину гурткової роботи на тиждень і 4 години занять з дитиною на індивідуальній формі навчання (предмет «Соціально-побутове орієнтування»). За годину гуртка оплата проводиться з розрахунку навантаження 18 годин на ставку, а за години з індивідуального навчання — із розрахунку 40 годин на ставку (оскільки введено в тарифікацію, а ставка психолога — 40 годин на тиждень). Чи правильно це?
  • Корпоратив: як весело провести час та зміцнити відносини з колегами У грудні потрібно встигнути завершити термінові справи, купити подарунки та підготуватися до святкування Нового року. А ще цього місяця ми зустрінемося з колегами не в офісі, а у святковій атмосфері — на корпоративі. Ви вже подумали про те, що одягнете? А про що будете говорити? Давайте подумаємо разом.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у січні 2022 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше