№2/1

Оплата труда, январь, 2022/№ 2/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Нове Повідомлення про прийняття на роботу Під кінець 2021 року Кабмін підготував для роботодавців «подарунок» під ялинку: він оновив форму Повідомлення про прийняття на роботу працівників і звичний для всіх порядок його заповнення та подання. Нові правила запрацювали з 5 січня 2022 року. Тож що варто знати кожному роботодавцю про нове Повідомлення та найголовніше — чи потрібно його подавати в разі укладення цивільно-правового договору? Давайте розбиратися.
  • Квотники: доповідаємо про працевлаштування З минулого року в порядку подання Звіту з «трудової» квоти жодних змін не відбулося. Тому коротко пробіжимося основними «трудоквотними» питаннями.
  • Реєстрація у Фонді осіб з інвалідністю: порахуємо працівників? Якщо підприємство (ФОП) ще не зареєстроване у Фонді соцзахисту осіб з інвалідністю, але при цьому число працівників у нього досягло 8 або більше осіб, саме час замислитися про реєстрацію в цьому Фонді. Не відкладаючи на безрік…
  • Щороку до 1 березня ми… подаємо «інвалідний» звіт Забезпечуючи право на працю для осіб з обмеженими фізичними можливостями, держава встановлює роботодавцям норматив із працевлаштування осіб з інвалідністю. Про виконання цього нормативу треба щорічно звітувати. Коли, куди та яким чином подавати звіт, нагадаємо в цій статті.
  • «Інвалідний» звіт: заповнюємо правильно Якщо ви зобов’язані виконувати норматив із працевлаштування осіб з інвалідністю (див. попередню статтю «Щороку до 1 березня ми… подаємо «інвалідний» звіт»), то всю необхідну інформацію про заповнення «інвалідного» звіту ви знайдете в цій статті.
  • Самоорганізованість: як підвищити ефективність та продуктивність Час — найцінніший ресурс із тих, що є в людини. Озирнувшись на 50 років назад, ми побачимо, що тоді перед людиною ставилося значно менше вимог. І вони були простішими. Нині зросла складність завдань та їх кількість. А в добі так і залишилося 24 години. Це призводить до того, що люди постійно поспішають. І все частіше не встигають. Для того щоб досягти успіху, не потрібен чарівний засіб, який збільшує кількість годин у добі. Потрібно переглянути свій підхід до роботи.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у лютому 2022 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше