№2/1

Оплата праці, січень, 2022/№ 2/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Нове Повідомлення про прийняття на роботу Під кінець 2021 року Кабмін підготував для роботодавців «подарунок» під ялинку: він оновив форму Повідомлення про прийняття на роботу працівників і звичний для всіх порядок його заповнення та подання. Нові правила запрацювали з 5 січня 2022 року. Тож що варто знати кожному роботодавцю про нове Повідомлення та найголовніше — чи потрібно його подавати в разі укладення цивільно-правового договору? Давайте розбиратися.
  • Квотники: доповідаємо про працевлаштування З минулого року в порядку подання Звіту з «трудової» квоти жодних змін не відбулося. Тому коротко пробіжимося основними «трудоквотними» питаннями.
  • Реєстрація у Фонді осіб з інвалідністю: порахуємо працівників? Якщо підприємство (ФОП) ще не зареєстроване у Фонді соцзахисту осіб з інвалідністю, але при цьому число працівників у нього досягло 8 або більше осіб, саме час замислитися про реєстрацію в цьому Фонді. Не відкладаючи на безрік…
  • Щороку до 1 березня ми… подаємо «інвалідний» звіт Забезпечуючи право на працю для осіб з обмеженими фізичними можливостями, держава встановлює роботодавцям норматив із працевлаштування осіб з інвалідністю. Про виконання цього нормативу треба щорічно звітувати. Коли, куди та яким чином подавати звіт, нагадаємо в цій статті.
  • «Інвалідний» звіт: заповнюємо правильно Якщо ви зобов’язані виконувати норматив із працевлаштування осіб з інвалідністю (див. попередню статтю «Щороку до 1 березня ми… подаємо «інвалідний» звіт»), то всю необхідну інформацію про заповнення «інвалідного» звіту ви знайдете в цій статті.
  • Самоорганізованість: як підвищити ефективність та продуктивність Час — найцінніший ресурс із тих, що є в людини. Озирнувшись на 50 років назад, ми побачимо, що тоді перед людиною ставилося значно менше вимог. І вони були простішими. Нині зросла складність завдань та їх кількість. А в добі так і залишилося 24 години. Це призводить до того, що люди постійно поспішають. І все частіше не встигають. Для того щоб досягти успіху, не потрібен чарівний засіб, який збільшує кількість годин у добі. Потрібно переглянути свій підхід до роботи.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у лютому 2022 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі