№28/1

Бюджетна бухгалтерія, липень, 2017/№ 28/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Бюджетування грантових проектів У сучасних умовах, коли в Україні працює безліч різноманітних фондів і організацій, які надають фінансову підтримку, спрямовану на вирішення проблем територіальних громад, грантова діяльність та залучення позабюджетних коштів може стати суттєвим джерелом додаткових фінансів для реалізації проектів розвитку територій. Сьогодні вже важко знайти громаду, яка б не намагалась залучити додаткові ресурси шляхом підготовки грантових проектів. Але, на жаль, далеко не всі такі спроби завершуються отриманням фінансування на реалізацію проекту. Розробники проектів на місцевому рівні, не маючи фахової підготовки і практичного досвіду, часто припускаються помилок, що призводить до відмови у фінансуванні проекту. Ця стаття присвячена розгляду основних моментів, на які слід звернути увагу при написанні грантового проекту з метою уникнення помилок, яких найчастіше припускаються розробники проектів при підготовці грантових заявок, зокрема, при складанні бюджету проекту.
  • Пам’ятка: отримання, використання, звітування щодо грантових коштів Ця пам’ятка буде цікава для тих, у кого питання щодо отримання гранта вже вирішено. Тобто зупинятись на моментах, як саме пройти конкурс на отримання гранта, не будемо, адже ці питання вже висвітлені у матеріалі «Бюджетування грантових проектів». У цій пам’ятці розглянемо основні моменти, пов’язані із використанням, звітуванням та обліком грантових коштів.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі