Теми статей
Обрати теми

Грандіозний семінар для бухгалтерів-бюджетників

Бюджетник бюджетника не лише вгадає здалека, а ще й зрозуміє та підтримає, як ніхто інший.

І добре знаючи, що представникам бюджетної сфери не завжди приділяється достатньо уваги та надається допомога із роз’яснення нових положень законодавства, наше видання не могло залишитися осторонь цієї проблеми.

Хоча новий календарний та робочий рік нещодавно розпочалися, проблем та новацій у законодавстві з’явилося вже багато. Щоб викласти всі зміни, рекомендації та роз’яснення на сторінках нашого видання, знадобилось би чимало номерів.

Тому набагато швидше та простіше надати цю інформацію всім охочим при особистій зустрічі.

Цю зустріч ми і запланували у форматі великого бюджетного семінару — 17 березня.

Семінар буде проходити у місті Києві, у самому його серці — на вул. Хрещатик, у готелі з такою ж назвою. І цього разу в одній конференц-залі ми зберемо одразу 6 лекторів-експертів.

Від кого та про що можна буде почути?

На семінарі «Бюджетна бухгалтерія та Оплата праці» своїми знаннями та досвідом поділяться не лише експерти наших видань, а й запрошені представники державних департаментів. Зокрема, для вас виступлять із доповідями: Боршовська Валентина Петрівна, заступник директора Департаменту персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України, та Ярослава Дуброва, досвідчений та відомий експерт з питань публічних закупівель.

Окрім них, ви зможете особисто познайомитись та отримати низку корисних порад і законних хитрощів від постійних авторів багатьох наших матеріалів. А саме, від Оксани Кучерової, юриста журналу «Оплата праці», Юлії Крот, експерта з фінансових питань журналу «Бюджетна бухгалтерія», Тетяни Рудої, шеф-редактора журналу «Оплата праці».

Семінар буде поділено на декілька блоків, присвячених найважливішим та найсуттєвішим питанням, які хвилюють на сьогодні бухгалтерів бюджетних установ. Запрошені гості та наші експерти презентують доповіді за 6 великими темами:

1. Електронний облік трудового стажу.

2. Кадрові зміни — 2020.

3. Публічні закупівлі — 2020.

4. Оренда + Продаж майна = Prozorro.Продажі.

5. Ремонт + модернізація ОЗ: класифікація, планування, бухоблік.

6. Зарплатні зміни — 2020.

Протягом шести годин, з 10:00 до 16:00, експерти-лектори висвітлять приблизно 25 аспектів актуальних бухгалтерських питань.

Навчанню — час, а подарунки — обов’язково!

Ми впевнені, що нова інформація краще засвоюється, коли вона чергується з позитивними та свіжими емоціями. Тому доповіді наших експертів завжди «розряджають» смачні та душевні кави-брейки, під час яких учасники знайомляться один з одним, спілкуються з лекторами та роблять пам’ятні фото на згадку в оригінальних та яскравих фотозонах. Тож неодмінно долучайтеся до великого березневого семінару для бухгалтерів-бюджетників! Отримуйте необхідну в роботі інфор-мацію, розширюйте професійні зв’язки, обмінюйтеся досвідом, беріть участь у розіграші цінних та елегантних подарунків! Змініть ненадовго звичне оточення, щоб надалі з новими силами і натхненням стати до роботи. І все це лише за одне відвідування бухгалтерського семінару!

Обов’язково долучайтеся та будьте професійно підготовані протягом усього року!

Ми чекаємо на вас та обіцяємо вразити різноманітністю корисних матеріалів і доповідей!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі