№21

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2022/№ 21 Інші номери журналу ›
  • Сантехніка від благодійника: який КЕКВ застосувати? Нашій установі приватна організація подарувала обладнання для капремонту (душова кабіна вартістю 21200 грн, унітаз — 6500 грн, біде — 3500 грн). За яким КЕКВ подати Довідку про надходження в натуральній формі до Казначейства в такому разі?
  • Закупівлі за грантові кошти: як проводити? Заклад освіти отримав грантові кошти для придбання обладнання та навчальних матеріалів на заміну пошкодженим через бойові дії. Кошти надійшли в межах проєкту надання допомоги закладам середньої освіти, які постраждали від війни та окупації. Чи може наш заклад закупити таке обладнання та навчальні матеріали на підставі постанови № 169?
  • Як спілкуватись із Мінцифри під час війни? Установа уклала договір про закупівлю консультативних послуг із питань інформатизації згідно з постановою № 169. Чи потрібно в період воєнного стану повідомляти Мінцифри про укладений договір? Якщо так, то як правильно зазначити інформацію про укладений договір?
  • Прострочені продукти харчування: як списати? Із початку війни наш дитячий садок не функціонує. Відповідно, харчування дітей у ньому не проводиться. Строк придатності раніше закуплених продуктів харчування наразі добіг кінця. Як правильно списати такі продукти з балансу?
  • Будматеріали з резерву: як показати в обліку отримання та передачу? На виконання розпорядження голови облдержадміністрації виконком отримав із регіонального матеріального резерву будівельні матеріали (шифер, плівку поліетиленову, цвяхи тощо) для ремонту даху будівлі, пошкодженої внаслідок збройної агресії РФ. Згідно з розпорядженням міського голови виконком має передати отримані будматеріали управлінню капітального будівництва та ЖКГ міськради. Як організувати отримання та передачу таких матеріальних цінностей? Як показати ці операції в бухобліку?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі