Теми статей
Обрати теми

Зміни в закупівлях: позиція Мінекономіки

Матвєєва Вікторія, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Нещодавно Кабмін уніс зміни до постанови № 169*. Про ці зміни ми розповідали в матеріалі «Закупівлі до 50 тисяч і не тільки: що змінив Кабмін?» (див. «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 16). У свою чергу, Мінекономіки також прокоментувало ці зміни у своєму свіжому листі**. Тож далі розповімо, що насамперед варто взяти до уваги замовникам.

* Постанова КМУ «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» від 28.02.2022 № 169.

** Лист Мінекономіки «Щодо змін, внесених до порядку закупівель у період воєнного стану» від 22.04.2022 № 3304-04/16796-06.

Закупівлі до 50 тис. грн

Таким закупівлям Мінекономіки приділило особливу увагу у своєму листі. Та й не дарма. Закупівлі, вартість яких не перевищує 50 тис. грн, дуже поширені серед замовників. А тому й запитань з приводу саме таких закупівель виникає чимало.

Насамперед Мінекономіки уточнило, що замовники можуть здійснювати закупівлі, вартість яких не перевищує 50 тис. грн, із застосуванням одного з таких двох способів.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі