№20

Бюджетна бухгалтерія, травень, 2022/№ 20 Інші номери журналу ›
  • Обладнання для капремонту від благодійника: як показати в обліку? Бюджетна установа отримала благодійну допомогу — санітарно-технічне обладнання для капітального ремонту. Згідно з підтвердними документами, наданими благодійником, вартість обладнання становить: душова кабіна — 21200 грн, унітаз — 6500 грн, раковина — 3500 грн. На який вартісний критерій опиратися при оприбуткуванні таких матеріальних цінностей? Як показати в обліку надходження такої допомоги? За яким КЕКВ відобразити?
  • Концерт на підтримку армії: організовуємо та проводимо Маємо намір організувати та провести концерт на підтримку ЗСУ. Організатор концерту — відділ культури сільської ради. Чи може відділ культури зібрати кошти з відвідувачів концерту та перерахувати їх як благодійну допомогу армії?
  • Програма харчування тероборони: чи достатньо розпорядження голови? Чи можна в умовах воєнного стану затвердити розпорядженням сільського голови місцеву програму з харчування членів територіальної оборони в закладах освіти?
  • «Благодійка» для передачі дітям: оформлення та облік Бюджетна установа (центр соціально-психологічної реабілітації дітей) отримала від благодійної організації подарунки для дітей. Згідно з підтвердними документами, наданими благодійником, загальна вартість подарунків — 17500 грн. Як правильно оформити передачу таких подарунків дітям? Як показати такі операції в бухгалтерському обліку?
  • Воєнний стан продовжено: як діяти замовнику? На превеликий жаль, війна в України триває, а тому строк дії воєнного стану з 25.05.2022 продовжено ще на 90 днів. І оскільки при укладанні договорів про закупівлю замовники орієнтуються саме на цю дату, одразу виникло запитання: як працювати далі за такими договорами? У цьому матеріалі розглянемо, які існують варіанти вирішення цього питання.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі