Теми статей
Обрати теми

Сам собі господар: окреслили території Донбасу, на яких діє особливий порядок самоврядування

Верховна Рада України, Жиленко Катерина
Верховна Рада України своєю постановою від 17.03.15 р. № 252-VIII (далі — постанова № 252) затвердила новий перелік територій Донецької і Луганської областей, де діє особливий порядок місцевого самоврядування. Про це ми повідомляли у «БТ», 2015, № 13, с. 3. Але лише днями з’явився повний текст постанови № 252 з конкретними назвами міст, сіл і селищ. Його можна знайти на сайті ВРУ (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/252-viii).

Увага! У додатку до постанови № 252 лише «прокреслена» лінія по населених пунктах, а не наведений вичерпний перелік населених пунктів.

Тому потрібно розуміти так: Закон України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей» від 16.09.14 р. № 1680-VII працює в районах або їх частинах, містах, селищах і селах, які знаходяться на територіях, розташованих між державним кордоном України з Російською Федерацією, берегом Азовського моря та лінією, яка визначена додатком до постанови № 252. Отже, додатково до тексту постанови № 252 потрібно мати ще й карту, на якій можна знайти населені пункти, що потрапили за цю межу. У них і діє особливий порядок.

(Постанова ВРУ від 17.03.15 р. № 252-VIII, діє з 08.04.15 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі